Obert el termini per participar al 8è Certamen de Narració Breu “Hi havia una vegada”

Dissabte, 7 de març de 2015 a les 00:00

A Sant Feliu de Codines s'ha convocat una nova edició del Certamen de Narració Breu “Hi havia una vegada”, un concurs consolidat al municipi que enguany arriba a la 8a edició. Podeu presentar els treballs fins el dia 20 de març a la Biblioteca Municipal.

Presentació de treballs
De 6 de febrer al 20 de març de 2015 a la Biblioteca Municipal.
Els fulls d’inscripció i els sobres es poden recollir a l’Ajuntament, la Biblioteca Municipal, el Centre Cívic i a les Secretaries dels centres educatius de Sant Feliu a partir del 6 de febrer.

Participants
Poden participar-hi nens i nenes de 1r a 6è de Primària, joves de 1r a 4t d’ESO i Batxillerat i adults a partir de 18 anys.
El certamen compta amb 6 categories pel premi de Narració breu (Infantil 1, 2 i 3, Juvenil, Adults i com a novetat la categoria dels microrelats per twitter).

Acte de lliurament de premis 
L’acte de lliurament de premis es farà el divendres 24 d'abril al Centre Cívic dins els actes de celebració de Sant Jordi.

Per a qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb els organitzadors del concurs a certamen@onacodinenca.cat 

Els organitzadors del certamen són la Ràdio municipal Ona Codinenca, la Biblioteca Municipal Joan Petit i Aguilar, la Revista La Pinya i l’Ajuntament.

Darrera actualització: 26.03.2021 | 12:21