Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:22/04/2018

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Agenda > Sa Majestat el Rei Carnestoltes us convida al seu "enterru"

Sa Majestat el Rei Carnestoltes us convida al seu "enterru"

Dia i hora: dissabte 04/03/2017 a les 20:00

Lloc: Des de la Font dels Àlbers a la plaça Josep Umbert Ventura

Sa Majestat el Rei Carnestoltes us convida al seu "enterru" el dissabte 4 de març a les 20.00h. Sortida en processó de la Font dels Àlbers a la plaça Josep Umbert Ventura, on es cremaran els ninots que hi ha pel poble i s'acabarà amb una gran sardinada a preus populars per fer passar el dol. #APANEMINEMINEMI

El BAN diu:

"A tota la gent d'ordre de la vila de Sant Feliu de Codines. A totes les autoritats. Polítiques, eclesiàstiques i militars. A tots els bons conciutadans, conciutadanes, gent de l'alta societat i de la baixa, homes drets i torts, guenyos i geperuts, dones de bandera, de davantal o de pitet, mostres, bruixes i banquers, gent gran i gent jove, gent que es fa el llest o gent que es fa l'orni...

Sa Majestat el Rei Carnestoltes us convida al seu "enterru". Es demana correcció en el vestir, el dol serà rigorós, ufanós i glamurós. Es recomana mantellina, espelma o ciri beneït, mocador pels de llàgrima fàcil i paper de water pels de la molla fluixa"

Darrera actualització d’aquest contingut: 20/04/2018 a les 10:19h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional