Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:18/06/2018

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Agenda > 7è Cicle de Teatre familiar: "Cösmix"

7è Cicle de Teatre familiar: "Cösmix"

Dia i hora: dissabte 11/03/2017 a les 17:30

Lloc: Centre Cívic La Fonteta

Organitza: Ajuntament en col·laboració amb el Centre Cívic i l’Agrupació d’Entitats Rialles de Catalunya

Dissabte 11 de març acaba el 7è Cicle de teatre familiar amb l'espectacle “Cösmix” de la Cia. Teatre mòbil, un espectacle amb molta diversió, màgia, coreografies i malabars. A  les 17.30h al Centre Cívic. El preu d’entrada és de 3€.

Sinopsi: "Dos viatgers infatigables, estranys i extravagants, arriben a l’escenari programats per fer riure. Com dos homes orquestra, despleguen les seves millors habilitats: fan música impossible, fan teatre reciclàssic, fan l’animal i fins i tot ens avancen el futur en viu i en directe! Cösmix, dos còmics de dimensions còsmiques i un mix de bogeria! Esteu preparats?"

Aquest cicle s'ha organitzat per l’ajuntament en col·laboració amb el Centre Cívic i l’Agrupació d’Entitats Rialles de Catalunya. Els espectacles han tingut lloc del mes de novembre 2016 al mes de març 2017.

Darrera actualització d’aquest contingut: 15/06/2018 a les 12:28h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional