Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:23/05/2018

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Agenda > Del 3 al 21 d’abril, inscripcions obertes al curs formatiu "Auxiliar de serveis"

Del 3 al 21 d’abril, inscripcions obertes al curs formatiu "Auxiliar de serveis"

Dia i hora: Del dilluns 03/04/2017 al divendres 21/04/2017

Lloc: Inscripcions a l'Ajuntament

Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Codines

L’Ajuntament organitza el curs “Auxiliar de serveis”, especialitat en consergeria i manteniments els dies 25, 26 i 28 d’abril, i el 2, 3, 5, 9 i 10 de maig, en horari de matins, un total de 25 hores. Aquesta formació, impartida per Novacadèmia, es centra en el manteniment d’espais exterior, interiors, l’atenció i el servei al públic i els temes d’aigua i electricitat.

Els objectius del curs són:

  • Conèixer les principals responsabilitats d’un auxiliar de serveis i adquirir suficients coneixements teòrics sobre els diferents perfils.
  • Identificar què cal saber en cada cas i practicar amb casos simulats els continguts teòrics per a comprovar que l’alumne ho entén i ho podria aplicar.
  • Treballar la seva motivació per a ser capaç d’aprofundir pel seu compte en qualsevol de les posicions a partir dels coneixements bàsics adquirits a l’acció formativa.
  • Identificar les competències que cal desenvolupar en cada posició i molt especialment en aquelles que estiguin relacionades amb el treball amb nens o persones grans.
  • Oferir l’alumne la visió de l’empresa a l’actualitat pel què fa a la importància de les habilitats, el treball en equip, el sentit de la responsabilitat i l’adaptació als canvis, tenint en compte el perfil actual d’un auxiliar, on la polivalència és molt important.

 

Inscripcions obertes del 3 al 21 d’abril al Servei d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament, de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00h. També podeu fer la inscripció per internet a la Seu electrònica de l’Ajuntament.

 

Darrera actualització d’aquest contingut: 22/05/2018 a les 09:38h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional