Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:21/05/2018

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Agenda > Es convoca el 6è Concurs de Portades del programa de Festa Major

Es convoca el 6è Concurs de Portades del programa de Festa Major

Dia i hora: Del dimarts 02/05/2017 al dimecres 21/06/2017

Lloc: Presentació de les portades al Centre Cívic

Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Codines

En el procés de preparació de la Festa Major de Sant Feliu de Codines, la Comissió de Festes convoca el 6è Concurs de Portades del programa de Festa Major 2017. El concurs està obert a tothom i els treballs cal que es centrin amb el lema "Festa Major 2017 Sant Feliu de Codines". També s’haurà d’incloure la informació: 14, 15, 16 i 17 de setembre.

El termini de lliurament de les portades és fins el dia 21 de juny a la consergeria del Centre Cívic, en horari de dilluns a divendres de 17 a 21h i dissabtes d’11 a 13h.

El jurat qualificador estarà format per un membre de la Comissió de Festes, per un regidor/a de l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines, dos dissenyadors/es gràfics i un/a artista local.

El jurat tindrà en compte la creativitat de la proposta, la seva capacitat comunicativa, l’adequació a la temàtica festiva i la versatilitat per adaptar-se a diferents formats. El jurat es reserva el dret a declarar desert el premi si, segons el seu criteri, no s’ha presentat a concurs cap treball que compleixi els requisits mínims de qualitat.

El veredicte es donarà a conèixer el dia 27 de juny a través de la pàgina web de l’Ajuntament i es comunicarà personalment al guanyador/a.
El premi, valorat en 250 euros, s’entregarà durant el Pregó de Festa Major.

Les portades presentades seran exposades durant les dates de la Festa Major al Centre Cívic La Fonteta. Un cop finalitzada l’exposició, els originals es podran retirar en el termini de 30 dies al Centre Cívic La Fonteta. La portada guanyadora quedarà en propietat de l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines.

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 21/05/2018 a les 12:05h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional