Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:23/06/2018

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Agenda > Mulla't per l'esclerosi múltiple a la piscina de Solanes

Mulla't per l'esclerosi múltiple a la piscina de Solanes

Dia i hora: diumenge 09/07/2017 a les 12:00

Lloc: Piscina Zona Esportiva Solanes

Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Codines i Fundació Esclerosi Múltiple

La Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) organitza cada any des del 1994 l'activitat "Mulla't" on es convida a tothom a llençant-se a l'aigua de la piscina més propera per col·laborar en la lluita contra l’esclerosi múltiple.

L'Ajuntament de Sant Feliu de Codines s'ha adherit a aquesta iniciativa i el diumenge 9 de juliol al matí pots anar a la piscina municipal de la Zona Esportiva Solanes on podràs mullar-te per l'esclerosi múltiple.

A les 12.00h del migdia tothom es tirarà de cop a l'aigua. Vine i participa! 

També pots col·laborar amb la compra de productes diversos en benefici per la FEM. Cada vuit hores es diagnostica un nou cas d'esclerosi múltiple al nostre país. L'esclerosi múltiple és una malaltia neurològica que afecte a persones molt joves, malauradament és invalidant i generalment progressiva. Més de 6.000 persones conviuen amb aquesta malaltia a Catalunya.

L'objectiu de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) és treballar per donar suport a tots els malalts en la vessant d'assistència personal i aportar tots els recursos possibles a la investigació científica.

Darrera actualització d’aquest contingut: 21/06/2018 a les 12:41h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional