Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:21/05/2018

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Agenda > Xerrada inaugural del curs escolar 2017/2018

Xerrada inaugural del curs escolar 2017/2018

Dia i hora: dimecres 27/09/2017 a les 17:30

Lloc: Centre Cívic La Fonteta

Organitza: Pla Educatiu d'Entorn

L’acte d’inauguració del curs escolar 2017-2018 a Sant Feliu de Codines tindrà lloc el dimecres 27 de setembre i comptarà amb una xerrada a càrrec del genetista David Bueno que porta per títol "Educar a través de la sorpresa: com aprèn el cervell". David Bueno és professor i investigador de Genètica de la Universitat de Barcelona i divulgador de la ciència.

Aquesta xerrada inaugural està inclosa dins les activitats organitzades del Pla Educatiu d’Entorn de Sant Feliu. Hi assistirà l’alcalde Pere Pladevall i la regidora d’Ensenyament, Maria Grillo. L’acte tindrà lloc a la sala d’actes del Centre Cívic La Fonteta, a les 17.30h. S’ofereix als pares i mares servei gratuït de canguratge i un petit refrigeri al finalitzar.

Durant el curs escolar es desenvolupa el Pla Educatiu Entorn, una iniciativa de cooperació educativa, impulsada pel Departament d’Educació i la regidoria d’Ensenyament, que dóna una resposta integrada a les necessitats dels infants i joves del poble i promou i organitza xerrades i activitats per als alumnes, pares i personal docent.

Darrera actualització d’aquest contingut: 21/05/2018 a les 12:05h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional