Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:10/12/2018

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Agenda > 7è Concert d'acordions TEAcords

7è Concert d'acordions TEAcords

Dia i hora: dissabte 04/11/2017 a les 18:00

Lloc: Centre Cívic La Fonteta

Organitza: TEAcords amb la col·laboració de l'Ajuntament

El Centre Cívic La Fonteta acollirà el dissabte 4 de novembre a les 18.00h el 7è Concert d'acordions en benefici de l'Associació TEAcords. Amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines.

L'Associació TEAcords està dedicada a l'atenció integral de persones afectades pel Trastorn de l'Espectre Autiste (TEA) i la Síndrome d'Asperger, des de la visió de la psicoanàlisi. Segons l'associació: "Hi ha una estreta relació entre la música i les persones amb autisme. El llenguatge de la música, sovint, els resulta més accessible que el de les paraules. I això cal tenir-ho en compte, perquè la música pot donar pas i lloc a la paraula."

TEAcords vol aprofitar la música dels acordionistes per donar a conèixer alguna cosa de les persones amb autisme i de l'autisme entès com una manera de situar-se en el món i de construir-se una realitat.

Darrera actualització d’aquest contingut: 04/12/2018 a les 11:27h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional