Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:10/12/2018

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Agenda > Comença el 8è Cicle de Teatre familiar: "Galaxis, contes de l'univers"

Comença el 8è Cicle de Teatre familiar: "Galaxis, contes de l'univers"

Dia i hora: diumenge 12/11/2017 a les 17:30

Lloc: Sala de teatre del Centre Cívic La Fonteta

Organitza: Ajuntament en col·laboració amb el Centre Cívic i l’Agrupació d’Entitats Rialles de Catalunya

Diumenge 12 de novembre s’inicia el 8è Cicle de teatre familiar al Centre Cívic La Fonteta. Es realitzarà cada mes fins al març de 2018. La nova temporada comença amb “Galaxis, contes de l'univers” de la companyia de Teia Moner, un espectacle per a tots els públics inspirat en contes que parlen de l’univers, escrits per autors universals: Gianni Rodari , Umberto Eco, Isaac Asimov i Claude Clèment.

Sinopsi: "L'univers on vivim és molt gran. Contínuament estan sortint naus de la terra per descobrir més planetes. Però encara no sabem si hi ha vida fora de la Terra. Estem sols a l’univers? I si hi hagués vida intel·ligent a altres planetes, com seria? Quins contes explicarien? Tinc amics que han donat tombs per l’espai i m’han portat unes històries meravelloses"

Aquest cicle està organitzat per l’ajuntament en col·laboració amb el Centre Cívic i l’Agrupació d’Entitats Rialles de Catalunya. Els espectacles tindran lloc a la sala de teatre del Centre Cívic La Fonteta, a les 17.30h. El preu d’entrada és de 3€.

Darrera actualització d’aquest contingut: 04/12/2018 a les 11:27h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional