Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:18/11/2018

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Agenda > Christmas Factory

Christmas Factory

Dia i hora: Del dissabte 02/12/2017 a les 18:00 al diumenge 03/12/2017 a les 2:00

Lloc: Pàrquing Can Comas (C/ Rector Tomàs Vila)

Organitza: Ajuntament amb el suport dels establiments adherits, la Diputació de Barcelona i l'ajut de Llei de Barris

Dissabte 2 de desembre, de 6 de la tarda fins a les 2 de la matinada, vine al Christmas Factory a Can Comas de Sant Feliu de Codines (C/ Rector Tomàs Vila) i viu una tarda nit de festa i fes les teves compres en un espai original i creatiu, després de l’èxit del Factory Shopping Night.

Els establiments i serveis locals adherits instal·laran les seves parades al Christmas Factory. Hi haurà animació infantil a les 18h amb la visita del Pare Noel tota la tarda, el sorteig de la campanya de comerç “A la tardor comprar a Sant Feliu té premi” (19h) i actuacions en directe amb Cable Obsession (20h) i Joan Colomo (21.30h). A partir de les 23.00h, Dj’s Two many Locals.

Vine a Can Comas, vine al Christmas Factory, una activitat de dinamització comercial, que l’Ajuntament organitza amb el suport dels establiments adherits, la Diputació de Barcelona i l'ajut de Llei de Barris, sota la marca Codines Centre Comercial.

Viu una nit de compres i festa amb nosaltres! Participa a les xarxes socials amb el hastag #factorycancomas

Darrera actualització d’aquest contingut: 16/11/2018 a les 14:17h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional