Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:18/11/2018

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Agenda > Espectacle de teatre familiar "Boig Nadal"

Espectacle de teatre familiar "Boig Nadal"

Dia i hora: diumenge 03/12/2017 a les 17:30

Lloc: Sala de teatre del Centre Cívic La Fonteta

Preu: Entrada: 3 euros. A benefici de La Marató

Organitza: Ajuntament en col·laboració amb el Centre Cívic i l’Agrupació d’Entitats Rialles de Catalunya

Diumenge 3 de desembre continua el 8è Cicle de teatre familiar al Centre Cívic La Fonteta. Es realitzarà cada mes fins al març de 2018. La temporada continua amb l'espectacle “Boig Nadal" de Souldance & Mag Albert, un espectacle teatral per a tots els públics que fusiona la dansa, la música i la màgia. Una història que ens condueix a viure la il·lusió del Nadal amb la difusió de valors tant importants com l’amor, la família i l'amistat.

Sinopsi: La Sara, que no acostuma a portar-se gaire bé amb els seus pares, és castigada a pujar a les golfes de casa seva a buscar els elements decoratius del Nadal. Allí es trobarà amb una gran sorpresa: en Pere Noel, fill del Pare Noel, que també està castigat per què utilitza la màgia per a fer-se el xulo, al Pere el vigilen per encàrrec del Pare Noel, 3 Follets: el Bocamoll, l’Empipat i el Babau. La perseverança enamoradissa de la Sara, amb l’ajuda i complicitat dels 3 Follets, farà que en Pere finalment s’adoni que la màgia també es pot fer servir per a fer bones accions.

Aquest cicle està organitzat per l’ajuntament en col·laboració amb el Centre Cívic i l’Agrupació d’Entitats Rialles de Catalunya. Els espectacles tindran lloc a la sala de teatre del Centre Cívic La Fonteta, a les 17.30h. El preu d’entrada és de 3€ i en aquesta edició és a benefici de La Marató.

Darrera actualització d’aquest contingut: 16/11/2018 a les 14:17h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional