Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:13/12/2018

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Agenda > Concert Nadalenc amb l'Espai Musical de Moià

Concert Nadalenc amb l'Espai Musical de Moià

Dia i hora: dijous 04/01/2018 a les 21:00

Lloc: Centre Cívic La Fonteta

Organitza: Espai Musical de Moià

El Centre Cívic La Fonteta acollirà el dijous 4 de gener, a les 21.00h, un Concert nadalenc a càrrec de l'Espai Musical de Moià, amb direcció musical de Daniel Vallejo i la col·laboració del cor la Bufa i la soprano local Núria Dardinyà. Un concert en què participaran més de 30 músics de l'Espai Musical de Moià i de l'Orquestra de Collsuspina.

L’Espai Musical de Moià (E.M.M.) és un projecte participatiu amb l’objectiu de, mitjançant la col·laboració dels seus participants, fer créixer la vida musical i artística de Moià i el Moianès. L’espai està obert a persones de totes les edats, nivells i interessos musicals i artístics. La participació dels membres i els seus interessos són el motor de creixement i desenvolupament de l' Espai Musical de Moià

 

Darrera actualització d’aquest contingut: 12/12/2018 a les 00:40h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional