Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:19/01/2019

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Agenda > 11a edició del certamen de narració breu “Hi havia una vegada”

11a edició del certamen de narració breu “Hi havia una vegada”

Dia i hora: Del dilluns 19/02/2018 al dilluns 19/03/2018

Organitza: Ona Codinenca, Biblioteca municipal Joan Petit i Aguilar i l'Ajuntament

L'onzena edició del certamen de narració breu "Hi havia una vegada" -convocat per Ona Codinenca, la Biblioteca municipal Joan Petit i Aguilar i l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines - arriba a l'onzena edició. El certamen arrenca aquest dilluns 19 de febrer i els interessats poden presentar els seus treballs fins el 19 de març.

El principal canvi en les bases d'aquesta edició afecta a la categoria Infantil 1, els infants de 1r i 2n de primària. A diferència dels anys anteriors, l'obra que hauran de presentar se centrarà en un rodolí o bé un poema d'un màxim de quatre versos i de temàtica lliure; a diferència dels anys anteriors en què havien de presentar una narració. Per la resta de  categories, les bases es mantenen igual.

Tots els textos presentats han de ser inèdits i la temàtica és lliure. Podeu trobar els fulls d'inscripció per presentar els vostres treballs a la Biblioteca, l'Ajuntament, el Centre Cívic i les secretaries de les escoles.

El lliurament de premis es farà divendres 20 d'abril a les 18h a la sala d'actes del Centre Cívic La Fonteta.

 

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 16/01/2019 a les 18:13h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional