Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:23/10/2018

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Agenda > Exposició fotogràfica "Hope: 15 lliçons de vida" de Geòrgia Porredón

Exposició fotogràfica "Hope: 15 lliçons de vida" de Geòrgia Porredón

Dia i hora: dimarts 13/03/2018 a les 20:00

Lloc: Sala d'actes del Centre Cívic La Fonteta

Organitza: Fundació d'Ajuda Oncològia Oncovallès

La Fundació d'Ajuda Oncològica Oncovallès us convida a la inauguració de l'exposició fotogràfica "Hope: 15 lliçons de vida" de la fotògrafa Geòrgia Porredón, el dimarts 13 de març a les 20.00h al Centre Cívic La Fonteta.

Es mostren 15 fotografies de malalts de càncer, un recull de les seves vivències amb motiu del 15è aniversari d’Oncovallès. L'exposició romandrà oberta del 13 de març al 15 d'abril en horari de consergeria del Centre Cívic.

La Fundació d’ajuda oncològica Oncovallès és una institució sense ànim de lucre que va néixer fa 15 anys amb l’objectiu de fer costat i donar atenció psicooncològica integral als malalts de càncer i als seus familiars de tot el Vallès Oriental.

La Fundació ofereix un ampli ventall de serveis, tallers terapèutics, xerrades de prevenció, ja que treballa per prevenir el càncer, i taules informatives així com diverses activitats per a recaptar fons i poder mantenir el compromís social amb més de 40 municipis.

Darrera actualització d’aquest contingut: 22/10/2018 a les 11:47h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional