Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:19/01/2019

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Agenda > Xerrada "Mirant el meu voltant. Tible i sardanes"

Xerrada "Mirant el meu voltant. Tible i sardanes"

Dia i hora: divendres 16/03/2018 a les 19:00

Lloc: Sala d'actes de la Biblioteca municipal

Organitza: Biblioteca municipal Joan Petit i Aguilar

Divendres 16 de març tindrà lloc a la Biblioteca municipal la xerrada "Mirant el meu voltant. Tible i sardanes", a càrrec de Xavi Piñol. A les 19.00h. Es tracta d'una xerrada i interpretació d'alguns fragments musicals del CD amb el tible.

Xavi Piñol és un reconegut i destacat músic polifacètic capaç de combinar, amb rigor, l’activitat d’intèrpret de tible amb la tasca docent i creativa. L'any 2002 comença la seva tasca compositiva i l’any 2009 s’apropa a l’àmbit de la gestió i producció d’espectacles. Des d’aleshores, Xavi Piñol s’ha desenvolupat en aquest món tot dissenyant, produint i promocionant un ample nombre de propostes i activitats culturals relacionades amb la cobla i a la sardana, totes caracteritzades per la creativitat, la qualitat artística i l’adaptació de la tradició a la modernitat que ofereix el s. XXI.

A partir del curs 17-18, i després d'una llarga etapa a "l'Acadèmia Igualada" com a professor de Música (primària) i d'Emprenedoria - FOL (cicles formatius grau mig i superior), Xavi Piñol imparteix docència a l'Escola Pia de Mataró.

Més informació a xavierpinyolgarcia.blogspot.com.es

Darrera actualització d’aquest contingut: 16/01/2019 a les 18:13h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional