Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:22/03/2019

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Agenda > Xerrada d'educació emocional: "Entrena'l per a la vida"

Xerrada d'educació emocional: "Entrena'l per a la vida"

Dia i hora: dijous 12/04/2018 a les 17:15

Lloc: Escola Bressol municipal Mestre Jané

Organitza: Escola Bressol municipal Mestre Jané

"Entrena'l per a la vida" és el títol de la xerrada que tindrà lloc el dijous 12 d'abril a les 17.15h a l'escola bressol municipal Mestre Jané. Es parlarà de dos tipus de pares, els que preparen el camí pels fills i els que preparen els fills pel camí. Anirà a càrrec de l'educadora emocional Cristina Gutiérrez Lestón, codirectora de La Granja (Granja escola de Santa Maria de Palautordera), autora dels llibres "Entrena'l per a la vida" i "Palabras de niño".

És autora de la col·lecció de contes perquè els nens s'adormin i els pares es despertin, autora de la nova col·lecció de contes infantils de Salvatella editorial sobre la gestió de les emocions ("L'autoestima", "La por", "La frustació"). És divulgadora mediàtica participant en programes de ràdio, premsa i televisió.

Darrera actualització d’aquest contingut: 22/03/2019 a les 10:24h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional