VII Trobada infernal

Dissabte, 2 de juny de 2018 a les 18.00 h

L'Ajuntament organitza amb la col·laboració del Grup del Correfoc El Follet i la Fantasma la VII trobada infernal dissabte 2 de juny amb una plantada del bèsties a les 18h a la plaça Josep Umbert Ventura. Hi participen el Corb Borni de Llinars, Abraxas de Palau, Blai de Santa Coloma i El Follet i la Fantasma de Sant Feliu de Codines.

A les 19.30h correfoc infantil, del local del Grup a Can Buixó cap al carrer Sant Isidre, carrer Sant Pau i a la plaça Josep Umbert Ventura. Amb els Diables de Les Franqueses, els Diables de Castelldefels i els dimoniets del Grup del Correfoc.

A les 20.30h cercavila de bèsties des de plaça a la Travessia, la carretera i per acabar a la plaça Josep Umbert Ventura.

A les 22.00h correfoc gran amb els Diables de Les Franqueses i el Grup del Correfoc. Recorregut: Plaça, Joan Maragall, Havana, Joncar, Dr. Tomàs Borrell, Travessia i plaça.

La trobada infernal acabarà amb una botifarrada popular.

 

El Grup del Correfoc de Sant Feliu, la primera colla de diables del Vallès Oriental
El Grup del Correfoc del Follet i la Fantasma és la colla de diables més antiga del Vallès Oriental. La seva primera aparició va ser en la festa major de 1982 on, un grup de persones del poble van decidir recuperar una antiga llegenda de la població amb pirotècnia. L'antiga llegenda explica la història d'un burro que s'allargava per evitar que les ànimes dels qui passaven pel torrent de Can Endal anessin a parar a mans de la Fantasma. La celebració dels 30 anys del Grup del Correfoc del Follet i la Fantasma tindrà el seu punt culminant la tercera setmana de setembre amb la festa major de Sant Feliu.

 

Organitza: Grup del Correfoc del Follet i la Fantasma

Darrera actualització: 26.03.2021 | 20:32