Roda de premsa Assemblea Internacional Pallassos Sense Fronteres

Dimarts, 3 de juliol de 2018 a les 18.00 h

El proper dimarts 3 de juliol a les 18 h tindrà lloc la roda de premsa per presentar l'Assemblea Internacional de Pallassos Sense Fronteres. La conferència tindrà lloc a la sala d'actes del Centre Cívic la Fonteta de Sant Feliu de Codines, on comptarem amb la presència de l'alcalde del municipi, Pere Pladevall, el President i Fundador de Pallassos Sense Fronteres, Jaume Mateu (Tortell Poltrona), i el president de l'associació Clowns Without Borders International, Alex Strauss.

Del 3 al 6 de Juliol, Sant Feliu de Codines acollirà la trobada anual de l'associació Clowns Without Borders International, que cada any se celebra a un país de les 15 seccions que la
conformen. Més d'una vintena d'artistes d'arreu del món assistiran en aquest municipi del Vallès Oriental, on es duran a terme les reunions al mateix Centre Cívic del poble. A més, aquesta edició comptarà amb un afegit inusual: el dia 5 de juliol a les 19 h, els artistes internacionals oferiran un espectacle de pallassos i circ a la Plaça Josep Umbert Ventura. Serà un espectacle obert per a tots els públics i s'ha convidat de manera especial als nenes i nenes del CRAE Puig d'Olena, Aldees Infantils i del Centre Obert del mateix poble.

Enguany, Pallassos Sense Fronteres fa 25 anys que desenvolupa projectes en favor de la infància refugiada i desplaçada d'arreu del món. Arrel de la seva fundació l'any 1993 a Espanya, el projecte es va anar replicant a altres països.L'any 1994 va néixer Clowns Sans Frontières França, el 1996 ho va fer a Suècia i als EUA, i així va anar creixent fins a dia d'avui, on ja és una realitat en 15 estats del món: Espanya, França, Suècia, EEUU, Regne Unit, Irlanda, Alemanya, Àustria, Bèlgica, Sud-Àfrica, Canadà, Austràlia, Finlàdia, Suïssa i Brasil.

L'any 2012 es va constituir formalment l'associació Clowns Withot Borders International davant la necessitat de coordinar els projectes per tal de poder treballar amb la màxima eficiència possible. Entre totes les seccions, Pallassos Sense Fronteres ha realitzat 1.173 expedicions a 119 països, on més de 1.500 artistes del circ i les arts escèniques han realitzat uns 15.0000 espectacles per a 4 milions de persones.

L'Ajuntament de Sant Feliu de Codines va signar fa un any un conveni de col·laboració amb Pallassos Sense Fronteres en matèria de cessió d'espais, ja sigui per a que l'oenegé pogués realitzar tasques de gestió, com per ajudar a visibilitzar la seva tasca a partir de xerrades de sensibilització, espectacles, etc.

 

Organitza: Pallassos Sense Fronteres

Darrera actualització: 26.03.2021 | 20:32

Enllaços