Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:25/06/2019

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Agenda > Xerrada inaugural del curs escolar 2018/2019

Xerrada inaugural del curs escolar 2018/2019

Dia i hora: dimecres 10/10/2018 a les 17:30

Lloc: Sala d'actes del Centre Cívic La Fonteta

Organitza: Pla Educatiu d'Entorn

L’acte d’inauguració del curs escolar 2018-2019 a Sant Feliu de Codines tindrà lloc el dimecres 10 d'octubre i comptarà amb la xerrada "Família, escola i comunitat, tres pilars fonamentals per a l'èxit de les futures generacions" a càrrec de Carles Parellada Enrich, mestre de primària, psicomotricista, terapeuta familiar sistèmic i constel·lador familiar.

Aquesta xerrada inaugural està inclosa dins les activitats organitzades del Pla Educatiu d’Entorn de Sant Feliu. L’acte tindrà lloc a la sala d’actes del Centre Cívic La Fonteta, a les 17.30h. S’ofereix als pares i mares servei gratuït de canguratge i un petit refrigeri al finalitzar.

Durant el curs escolar es desenvolupa el Pla Educatiu Entorn, una iniciativa de cooperació educativa, impulsada pel Departament d’Educació i la regidoria d’Ensenyament, que dona una resposta integrada a les necessitats dels infants i joves del poble i promou i organitza xerrades i activitats per als alumnes, pares i personal docent.

 

Darrera actualització d’aquest contingut: 21/06/2019 a les 10:39h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional