Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:22/05/2019

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Agenda > Corretapes 2018 de Sant Feliu de Codines

Corretapes 2018 de Sant Feliu de Codines

Dia i hora: Del divendres 19/10/2018 al diumenge 21/10/2018

Lloc: Sant Feliu de Codines

Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Codines i establiments adherits. Col·labora: Grup de Comerciants Codinencs

La regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines, amb la col·laboració de comerços del sector de l’alimentació, ha organitzat el concurs “Corretapes 2018”. L’activitat consisteix en una ruta gastronòmica per diversos establiments locals que ofereixen una degustació d’una tapa cuinada per l’ocasió. Se celebrarà del 19 al 21 d’octubre de 2018, amb la voluntat de promocionar la gastronomia de qualitat del municipi.

Els establiments participants elaboraran una tapa a concurs, essent els seus ingredients de lliure elecció, a un preu de venda al públic de 2,50 € (consumició + tapa). La inscripció en el concurs és gratuïta. L'Ajuntament distribuirà entre els participants una bústia i quantitat suficient de cartilles de votació, a disposició gratuïta del públic consumidor, que serà qui determini el guanyador del concurs.

El client farà la valoració de la tapa al mateix moment de la degustació, tirant la butlleta omplerta a la bústia oficial de cada establiment participant. Les butlletes estaran marcades amb el segell de cada comerç.

L'establiment guanyador es donarà a conèixer el dissabte 27 d’octubre durant l’activitat comercial “Belluga’t amb el comerç codinenc”. Entre les cartilles de votació es farà el sorteig d'un sopar per a dues persones a l'establiment guanyador.

ESTABLIMENTS PARTICIPANTS

 • Bar La plaça
 • Can Tastet
 • Can Vidal
 • Bar Talet
 • Bar La Fleca
 • Restaurant el Celler del Tiet
 • Bar Kebab
 • Restaurant els Tr3s Tombs
 • Bar restaurant La Fonteta
 • Can Turret
 • Rostisseria Ramon
 • Bar La Manduca

 

Darrera actualització d’aquest contingut: 20/05/2019 a les 11:15h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional