Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:17/07/2019

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Agenda > Contes i més: "L'arbre generós"

Contes i més: "L'arbre generós"

Dia i hora: dimecres 14/11/2018 a les 18:00

Lloc: Sala d'actes de la Biblioteca municipal

Organitza: Biblioteca municipal Joan Petit i Aguilar

La Biblioteca municipal Joan Petit i Aguilar organitza el dimecres 14 de novembre, a les 18.00h, l'activitat familiar Contes i + amb "L'arbre generós", que consisteix en l'explicació d'un conte i després un taller relacionat amb el mateix.

És una activitat emmarcada en la Setmana de la Ciència amb el tema Patrimoni cultural amb motiu de la celebració l’Any Europeu del Patrimoni Cultural que promou la Unió Europea. A càrrec de Sara Sareta.

Vine a la Biblioteca!

Cal inscripció. Ho podeu fer presencialment a la biblioteca, per telèfon al 93 866 14 52 o correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) amb els noms i cognoms, l'edat i telèfon dels infants. Activitat familiar, us recordem que els menors de set anys han d'anar acompanyats d'un adult. És important respectar les edats recomanades i ser puntual.

 

Darrera actualització d’aquest contingut: 15/07/2019 a les 10:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional