Bibliolab "Creart". Vine a la Biblioteca!

Dimarts, 27 de novembre de 2018 a les 17.15 h

BiblioLab et proposa ser el protagonista de la biblioteca, a generar i compartir coneixement a partir de l’experimentació i la innovació en camps com la tecnologia, la ciència, l’art o la literatura.

La Biblioteca municipal organitza el Bibliolab "Creart" el dimarts 27 i dijous 29 de novembre i dijous 13 de desembre, a les 17.15h. En vàries sessions es treballarà la creativitat en diferents àmbits: amb diferents materials, i segons les idees de cada participant, crearem un objecte decoratiu com una lletra, un símbol i el personalitzarem; sobre una peça de roba aportada pels participants farem una creació amb pintura, estampació, fils decoratius...
 
És una activitat adreçada als nens i nenes a partir de 10 anys. A càrrec de Ments Creatives.

Volem que tu siguis el protagonista de la biblioteca i facis les teves pròpies creacions artístiques, literàries, tecnològiques o científiques. Amb el BiblioLab, entre tots fabriquem coneixement d'una manera creativa.
 
 
Cal inscripció prèvia a la Biblioteca. Ho podeu fer presencialment a la biblioteca, per telèfon al 93 866 14 52 o correu electrònica b.st.feliuc.jpa@diba.cat amb els noms i cognoms, l'edat i telèfon de contacte. És important respectar les edats recomanades i ser puntual.
 

Organitza: Biblioteca municipal Joan Petit i Aguilar

Darrera actualització: 26.03.2021 | 20:33

Enllaços