Mercat de Nadal

Dimecres, 16 de desembre de 2020 a les 00:00

El Mercat de Nadal d'enguany se celebrarà el divendres 18 (tarda), dissabte 19 (tot el dia) i diumenge 20 (matí) de desembre a la plaça Josep Umbert Rosàs. El mercat s'ha traslladat a la zona del Centre Cívic per tal de garantir totes les mesures de seguretat per la Covid-19, tal com marca el PROCICAT. L’ús de la mascareta i gel serà obligatori, i hi haurà control d’aforament (entrada i sortida).

Malgrat les restriccions i mesures de seguretat el mercat comptarà amb parades de tota mena: coques de Perafita, formatges, articles de Nadal, bijuteria, complements de fusta, roba, artesania... i com a novetat d'aquest any hi haurà un arbre dels desitjos.

També podreu gaudir d'activitats infantils dissabte i diumenge d'11 a 14 hores i d'un concert de Nadal al Centre Cívic a càrrec de la companyia SUS4 (dissabte, dues sessions, a les 17 hores i a les 19 hores. Entrada gratuïta. Hi haurà una guardiola per col·laborar amb la Marató).

Diumenge a les 13 hores es farà el sorteig de la campanya comercial nadalenca on es repartiran 30 vals de 30€ per gastar al comerç local i experiències per gaudir a altres municipis d'arreu de Catalunya.

Darrera actualització: 29.03.2021 | 11:52