Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:05/07/2020

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Agenda > 9a Cursa del Caneló

9a Cursa del Caneló

Dia i hora: dimecres 26/12/2018 a les 11:30

Lloc: Sortida: Plaça Josep Umbert Ventura

Organitza: Comissió de Noves Activitats Esportives

La Cursa urbana popular del Caneló és una cursa de 5,02 km aproximadament pels carrers de Sant Feliu de Codines que es fa per 9è any consecutiu el dia de Sant Esteve, el 26 de desembre, a les 11.30h. Es pot fer corrent o caminant. La sortida i l'arribada serà des de la plaça Josep Umbert Ventura.

És una cursa organitzada per la Comissió de Noves Activitats Esportives de l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines. És oberta a tothom tant grans com petits.

Com cada any els premis són safates de canelons que les botigues de Sant Feliu de Codines han donat per la cursa. Es premiarà als tres primers classificats en categoria masculina i als tres primers classificats en categoria femenina. Com cada any es rifaran safates de canelons entre tots els participants

RECORREGUT: Consulteu el recorregut https://drive.google.com/open?id=1QnrnY6C-6utdB-wiT8K7a64gmvpm1YXV&usp=sharing

Sortida Plaça Josep Umbert Ventura - Joan Maragall - Joncar - Mossèn Jacint Verdaguer - Cirerers - Joncar - Joan Maragall - Rocafort - Travessia - Rector Tomàs Vila - Ponent - Padró - Sol - Pont del Terme - Hospital - Vinyetes - Camí de l´ Era Nova - Can Bosch - Creus - St Quirze - Avda Escoles - Osona - Piscina - Plaça Escletxa - Vic - Bassella - Plaça Sant Antoni - Sant Antoni -  Vic - Roure Gros - Sant Pere - Rector Tomàs Vila - Plaça Josep Umbert Ventura. A l'arribada s'ha de fer una volta a la plaça.

INSCRIPCIONS: El diumenge 16 de desembre durant la Fira solidària i per a la Marató a la plaça Josep Umbert Ventura, de 10 a 14h. El mateix dia de la cursa, el 26 de desembre, de 10 a 11h a la plaça Josep Umbert Ventura. O per correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) Inscripció gratuïta.

 

 

Darrera actualització d’aquest contingut: 25/06/2020 a les 20:15h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional