9a Cursa del Caneló

Dimecres, 26 de desembre de 2018 a les 11.30 h

La Cursa urbana popular del Caneló és una cursa de 5,02 km aproximadament pels carrers de Sant Feliu de Codines que es fa per 9è any consecutiu el dia de Sant Esteve, el 26 de desembre, a les 11.30h. Es pot fer corrent o caminant. La sortida i l'arribada serà des de la plaça Josep Umbert Ventura.

És una cursa organitzada per la Comissió de Noves Activitats Esportives de l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines. És oberta a tothom tant grans com petits.

Com cada any els premis són safates de canelons que les botigues de Sant Feliu de Codines han donat per la cursa. Es premiarà als tres primers classificats en categoria masculina i als tres primers classificats en categoria femenina. Com cada any es rifaran safates de canelons entre tots els participants

RECORREGUT: Consulteu el recorregut https://drive.google.com/open?id=1QnrnY6C-6utdB-wiT8K7a64gmvpm1YXV&usp=sharing

Sortida Plaça Josep Umbert Ventura - Joan Maragall - Joncar - Mossèn Jacint Verdaguer - Cirerers - Joncar - Joan Maragall - Rocafort - Travessia - Rector Tomàs Vila - Ponent - Padró - Sol - Pont del Terme - Hospital - Vinyetes - Camí de l´ Era Nova - Can Bosch - Creus - St Quirze - Avda Escoles - Osona - Piscina - Plaça Escletxa - Vic - Bassella - Plaça Sant Antoni - Sant Antoni -  Vic - Roure Gros - Sant Pere - Rector Tomàs Vila - Plaça Josep Umbert Ventura. A l'arribada s'ha de fer una volta a la plaça.

INSCRIPCIONS: El diumenge 16 de desembre durant la Fira solidària i per a la Marató a la plaça Josep Umbert Ventura, de 10 a 14h. El mateix dia de la cursa, el 26 de desembre, de 10 a 11h a la plaça Josep Umbert Ventura. O per correu electrònic a cnaesfc@gmail.com Inscripció gratuïta.

 

 

Organitza: Comissió de Noves Activitats Esportives

Darrera actualització: 26.03.2021 | 20:34

Enllaços