Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:25/06/2019

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Notícies > El nou edifici de l'Ajuntament, en marxa des del 28 de novembre

El nou edifici de l'Ajuntament, en marxa des del 28 de novembre

24/11/2005

Des del 28 de novembre les oficines de la Casa de la Vila s'han trasllat a la plaça Josep Umbert Ventura, 2. El canvi d’edifici ha suposat una millora en l’atenció a la ciutadania amb la implantació de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC). L’OAC, ubicada a la 1a planta, es basa en el concepte de finestreta única i vol ser un instrument per agilitzar la relació del ciutadà amb l’Ajuntament. L’objectiu de l'oficina és definir els processos més bàsics que el ciutadà fa amb l’Ajuntament i sistematitzar-los de forma que es puguin realitzar en el menor temps i tràmits possibles.

L’horari d’atenció al públic al nou edifici serà de 9 a 14 h. S’ha instal·lat també una nova centraleta telefònica que permetrà agilitzar els tràmits al ciutadà derivant-lo als diferents serveis de l’Ajuntament: alcaldia – secretaria, hisenda, urbanisme i OAC. El telèfon continua sent el mateix: 93 866 27 68 i el fax el 93 866 26 34. Característiques el nou Ajuntament i Biblioteca La nova Casa de la Vila és un edifici diàfan, singular, obert a la ciutadania, marcadament públic i institucional i té davant la plaça del poble. Es desenvolupa en tres plantes: Planta baixa: Inclou l’accés principal, vestíbul i les dependències de la Policia Local. La nova Biblioteca ocuparà el costat esquerra de la planta baixa fins al fons del solar i esdevindrà una peça clau per a la revitalització de l’antic centre de la vila. Total superfície construïda de la planta baixa (Policia Local i accessos a casa consistorial): 81,75 m2. Planta primera: Inclou els usos de recepció-vestíbul on s’instal·larà l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) que es basa en el concepte de finestreta única i vol ser un instrument per agilitzar la relació del ciutadà amb l’Ajuntament amb una millor atenció. En aquesta planta es troba la sala de plens, l’àrea d’administració general, el departament de comptabilitat, alcaldia, secretaria-intervenció, dues sales de reunions i un arxiu d’àrea. Total superfície construïda: 430,83 m2. Planta segona: Hi trobem els serveis tècnics, el jutjat de pau i l’oficina d’atenció tributària, l’Oficina d’Informació Ambiental, l’arxiu històric, quatre despatxos per a regidors i una àrea de manteniment. Total superfície construïda: 442,98 m2.
Arxivat a: General
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/06/2019 a les 11:22h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional