Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:25/06/2019

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Notícies > La Diputació de Barcelona millora la travessia urbana de la BP 1241 al seu pas per Sant Feliu de Codines

La Diputació de Barcelona millora la travessia urbana de la BP 1241 al seu pas per Sant Feliu de Codines

26/07/2010

La Diputació de Barcelona, dins els plans de millora de les Vies Locals, ha realitzat diferents treballs de millora a la travessia urbana de la BP 1241 al seu pas per Sant Feliu de Codines.

Aquests plans de millora consisteixen en una poda a fons dels plataners que hi ha en molts trams d'aquesta travessia, així com la millora d’embornals com els efectuats al revolt de l’entrada del Camí del les Elies, on també s’ha sanejat tota la rocalla que convertia aquest revolt en molt perillós. També s’ha asfaltat la carretera amb una nova capa de 5 cms. antilliscant a tot el tram urbà d’aquesta carretera que uneix Sant Feliu de Codines amb Sant Llorenç Savall, per acabar amb la senyalització de nous passos de vianants i la repintada dels ja existents. Abans de finals d’any s’acabarà de millorar el tram urbà a l’alçada de les torres Barangué, on es milloraran les entrades de vehicles als aparcaments i es sanejarà tot el marge dret de la carretera amb la construcció d’un nou embornal des de l’entrada al municipi venint de Gallifa fins al Camí del Cementiri.
Arxivat a: General
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/06/2019 a les 11:22h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional