Interessant projecte de micro-mecenatge que presenta ONA CODINENCA

Dimecres, 31 d'octubre de 2012 a les 00:00

La ràdio municipal de Sant Feliu de Codines, ONA CODINENCA, ha iniciat un projecte de micro-mecentage per poder finançar les transmissions dels partits d'OK Liga que jugarà aquesta temporada el Fergo Aisa Club Hoquei Sant Feliu lluny del nostre municipi.

Ona Codienca ha estat sempre donant suport a l'esport local i enguany s'ha proposat transmetre en directe tots els partits d'hoquei que la primera plantilla del Fergo Aisa Sant Feliu jugarà lluny del nostre poble. Per poder finançar aquesta despesa addicional, Ona Codinenca ha obert un compte a Verkami que és una empresa que gestiona donacions per projectes. Verkami és una empresa que fa molts anys que gestiona micro-mecenatges i ofereix un 100% de  garanties en el procés.

Aquesta proposta va encaminada a que els oients realitzin petites donacions (des de 10 € fins a 400 €) per col·laborar en el projecte de finançament dels desplaçaments que l'equip d'Ona Codinenca realitzarà al llarg d'aquesta temporada per retransmetre l'hoquei en directe. 

Des d'Ona Codinenca fan una crida a participar-hi i apunten "que si entre tots hi posem una miqueta, aquest any podrem gaudir per la ràdio d'un any històric per l'hoquei de Sant Feliu de Codines".

 

Més informació i col·laboracions a  Verkami-Projecte OK LLIGA

Darrera actualització: 26.03.2021 | 12:05