Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:02/03/2021

Capçal Visita general 1
PORTADA > Actualitat > Notícies > El Comitè d’avaluació i seguiment del Pla de millora del Nucli Antic dins els ajuts de la Llei de barris es va reunir a l’Ajuntament

El Comitè d’avaluació i seguiment del Pla de millora del Nucli Antic dins els ajuts de la Llei de barris es va reunir a l’Ajuntament

20/09/2013

Dijous 19 de setembre es va reunir a l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines el Comitè d’Avaluació i Seguiment del Pla de millora del Nucli Antic entre els torrents del Tura i l’Escletxa que es desenvolupa des del 2008.
A la trobada hi van participar, Fernando Brea Vide, del Departament de la Presidència de la Generalitat (Delegat Territorial del Govern); Ramon Botey Serra, del Departament de Territori i Sostenibilitat (Cap de l’Oficina de Gestió del Programa de Barris); Isabel Bellsolell de l’Agència de Salut Pública del sector del Vallès Oriental, i Xavier López Valls, tècnic de l’Oficina de Gestió del Programa de Barris.
Per part de l’Ajuntament, hi va assistir l’alcalde de Sant Feliu, Pere Pladevall, i els representants de l’Ajuntament al Comitè.

L’alcalde Pere Pladevall va explicar el seguiment del projecte d’intervenció integral amb totes les accions que s’han desenvolupat en l’última anualitat, des de les diferents àrees d’actuació. En total s’ha desenvolupat prop d’un 40% del projecte previst.
Pere Pladevall va explicar que les accions d’inversió previstes enguany es desenvoluparan l’any 2014, com ara la urbanització de la plaça de la Font dels Àlbers i es licitarà l’any que ve l’aparcament a l’avinguda Generalitat, finançat pel PUOSC, amb un parc a la coberta amb l’ajut de Llei de Barris.

El projecte aprovat amb subvenció del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), la Diputació de Barcelona i Llei de Barris per a la creació d’una xarxa corporativa de fibra òptica entre equipaments municipals i amb punts wifi a diversos punts de Sant Feliu ja s’han licitat aquest any i properament començaran les obres.

L’alcalde Pere Pladevall va informar de la sol·licitud de subvenció al PUOSC per relligar el centre comercial connectant-lo entre sí amb el projecte “Connectar per cohesionar”. També va remarcar el treball social i d’integració desenvolupat amb Llei de Barris, que és de les poques intervencions que s’estan realitzant ja que són claus per la cohesió social.

El delegat territorial del Govern de la Generalitat, Fernando Brea, va informar que el compromís del Govern és finalitzar els projectes engegats a Llei de Barris i en una reunió amb l’alcalde Pladevall va dir que les obres del parc municipal de l’Escletxa i l’aparcament municipal amb una previsió de 120 places no veu cap problema en què es licitin el 2014 ja que llavors la Generalitat ja estarà en disposició de pagar les certificacions de l’obra feta.

Més informació del projecte a http://www.santfeliudecodines.cat/temes/llei-de-barris

Arxivat a: General
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/03/2021 a les 11:24h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional