Comprar a Sant Feliu de Codines té premi. Entra en el sorteig de lots amb diversos regals, del 2 al 22 de juny

Dimecres, 18 de juny de 2014 a les 00:00

Un total de 23 municipis catalans impulsen del 2 al 22 de juny la 4a campanya de foment del comerç de proximitat en nuclis antics inclosos en el Programa de Barris, una iniciativa conjunta de dinamització comercial. Comprar al poble té premi. A Sant Feliu de Codines podreu aconseguir experiències per diversos indrets de Catalunya: gastronomia, nits d'hotel, espectacles, esports, visites guiades, etc. i també premis culturals locals amb entrades per la Festa Major.

Un total de 2684 establiments reparteixen participacions per cada compra, amb el lema “Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir”. A Sant Feliu de Codines una quarantena comerços i serveis participen en aquesta iniciativa.

El sorteig es realitzarà el diumenge 6 de juliol a tarda a la plaça Josep Umbert Ventura, en el marc de l’actuació de l’Esbart Codinenc.

En aquesta edició de la campanya de foment del comerç en nuclis antics hi participen els següents municipis: Besalú, Calafell, Centelles, el Vendrell, Figueres, l’Arboç, la Bisbal d’Empordà, la Pobla de Segur, la Selva del Camp, Llagostera, Lleida, Mollerussa, Roda de Ter, Sant Feliu de Codines, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Pere de Torelló, Sant Quintí de Mediona, Solsona, Torelló, Tortosa, Ulldecona, Vic i Vilanova del Camí.

Darrera actualització: 26.03.2021 | 12:17