Es reclamen millores a la C-59 de Sant Feliu de Codines

Dijous, 7 d'agost de 2014 a les 00:00

Dijous 31 de juliol a la tarda, l’alcalde Pere Pladevall, tres regidors i la regidora de SI de l’ajuntament de Sant Feliu de Codines van donar suport a una acció contra la inseguretat dels tres carrils d’entrada a Sant Feliu de Codines, a la carretera C-59.

Es van concentrar al revolt del Prat de Baix per aplicar pintura antilliscant en uns quants metres de les línies centrals de la carretera en el tram de tres carrils. La doble ratlla contínua d’aquest revolt és la que molts vehicles solen trepitjar i, encara que no corrin gaire en dies de pluja rellisquen. Els Mossos d’Esquadra van recomanar que no es realitzés l’acció per la perillositat que representava per les persones.

L’alcalde Pere Pladevall reclama a la Generalitat, una vegada més i després de cinc anys de negociacions, que apliqui mesures urgents de seguretat en aquesta carretera, on han perdut la vida tres persones en els darrers tres anys. L’Ajuntament va demanar que s’instal·lés un radar per reduir la velocitat dels vehicles en el tram dels tres carrils de la C-59 al Ple del dia 29 de juliol. “Si el mes de setembre no ens han fet cas, hi tornarem”, assegura l’alcalde.

Vídeo: Ona Codinenca

Darrera actualització: 26.03.2021 | 12:18

Imatges