Els tabals i el foc omplen la tarda de dissabte de Festa Major

Dissabte, 20 de setembre de 2014 a les 00:00

La 4a No Atabalada ha comptat amb amb quatre colles participants i els locals No m'Atabalis i l'espectacular Correfoc del Follet i la Fantasma ha fet vibrar el públic en un recorregut diferent i un impressionant piromusical.

Tir al plat al camp del Puig del Moro, torneig social de Billar, Trial de Festa Major al Bicipark "La Costa", el 5è Trofeu d'hoquei "Lluís Vallcorba", pàdel, tennis, concert i ball amb l'orquestra "La Chatta Orquestra" també han omplert la tarda de dissabte de Festa Major, juntament amb la 4a No Atabalada i el Correfoc.

La tarda de dissabte a Sant Feliu de Codines ha vibrat amb el so dels tabalers de les quatre colles participants: Batukada Festukada i Tabalauencs (Palau-Solità i Plegamans), Molta Xamba (Vilanova del Camí), Batinkat (Igualada). Tot i la pluja que ha caigut durant l'exhbició a la plaça, el públic s'ha mostrat molt entregat i amb ganes de gresca i ballaruca. Els No m'Atabalis han fet ressonar la plaça amb la seva música.

Al vespre el Grup del Correfoc ha ofert una jornada espectacular amb un recorregut novedós i molt agosarat: Plaça Sant Antoni, Baixador cap a l'avinguda Catalunya, Mossèn Jacint Verdaguer, Àngel Guimerà, Joncar, Sant Joan, Agustí Santacruz, Passatge Martina, Dr. Antoni Reig, Mossèn Josep Rossell, Travessia i plaça Josep Umbert Ventura. El Piromusical no ha deixat indiferent ningú, un piromusical espectacular.

Podeu veure un àlbum de fotografies de dissabte a la tarda de Festa Major al Facebook de l'Ajuntament.

Darrera actualització: 26.03.2021 | 12:20