Un diumenge de Festa Major amb ambient molt festiu

Diumenge, 21 de setembre de 2014 a les 00:00

Els Gegants de Sant Feliu de Codines han tingut protagonisme aquest matí de diumenge acompanyats dels gegants de Centelles, Sant Llorenç Savall i Santa Coloma de Gramenet. La cercavila cap a la plaça de la Sagrera ha estat molt festiva amb els Tabalots, els xanquers i grup de tabalers Atabala'm de l'escola FEDAC Sant Feliu i els No m'Atabalis.

L'Esbart Codinenc ha interpretat el tradicional ball de la Filada amb una plaça plena, on han ballat després tots els gegants i els grups de tabals i xanquers. Moltes famílies han participat a la cercavila fins a la plaça on s'ha fet un fi de festa amb molts tabals, gralles i gegants.

Al migdia els Mots pel 21 han organitzat un Vermut poètic de Festa Major amb molt èxit de participació als jardins de Can Buixó.

Pel que fa als esports, aquest migdia s'han lliurat els premis dels campionats al Club Petanca, Tennis i  Billar. A les pistes de petanca del Centre Cívic s'han lliurat els premis del Campionat Social de Festa Major del Club Petanca La Fonteta celebrat el diumenge 14 de setembre.

Al Club de Tennis s'ha fet entrega dels trofeus de l'Open de Tennis "Memorial Francesc Cassart". I al Centre Cívic, el Club Billar ha fet un homenatge al Sr. Gregorio "el maño".

Podeu veure l'àlbum de fotografies de diumenge al matí de Festa Major al Facebook de l'Ajuntament.

Darrera actualització: 26.03.2021 | 12:20