Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:28/01/2021

Capçal Visita general 1
PORTADA > Actualitat > Notícies > El Comitè d’avaluació i seguiment del Pla de millora del Nucli Antic dins els ajuts de la Llei de barris es reuneix a l’Ajuntament

El Comitè d’avaluació i seguiment del Pla de millora del Nucli Antic dins els ajuts de la Llei de barris es reuneix a l’Ajuntament

04/11/2014

L’Ajuntament de Sant Feliu de Codines ha acollit dimarts 4 de novembre el 6è Comitè d’Avaluació i Seguiment del Pla de millora del Nucli Antic entre els torrents del Tura i l’Escletxa que es desenvolupa des del 2008 i que està previst tirar endavant fins el 2018.

A la trobada hi han participat Fernando Brea Vide, Delegat Territorial del Govern de la Generalitat; Ramon Botey Serra, Cap de l’Oficina de Gestió del Programa de Barris del Departament de Territori i Sostenibilitat, i Maite Pérez Grancha, tècnica del Departament de Territori i Sostenibilitat. Per part de l’Ajuntament, hi ha assistit l’alcalde de Sant Feliu de Codines, Pere Pladevall; els representants de l’Ajuntament al Comitè, i membres de les entitats veïnals.

L’alcalde Pere Pladevall ha explicat el seguiment del projecte d’intervenció integral amb totes les accions que s’han desenvolupat en l’última anualitat, d'octubre 2013 al setembre de 2014, des de les diferents àrees d’actuació. En total s’ha desenvolupat prop d’un 48% del projecte previst.

Pere Pladevall ha explicat que les accions d’inversió previstes enguany es desenvoluparan l’any 2015, com ara la urbanització de la plaça de la Font dels Àlbers i es licitarà l’aparcament a l’avinguda Generalitat, finançat pel PUOSC, amb un parc a la coberta amb l’ajut de Llei de Barris.

Més informació del projecte a http://www.santfeliudecodines.cat/temes/llei-de-barris

Arxivat a: General
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/01/2021 a les 11:03h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional