Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:21/01/2021

Capçal Visita general 1
PORTADA > Actualitat > Notícies > S’aprova definitivament el traçat de la variant de Sant Feliu de Codines

S’aprova definitivament el traçat de la variant de Sant Feliu de Codines

09/06/2015

L’estudi informatiu i d’impacte ambiental “Millora general. Variant de la carretera C-59” en el tram de Sant Feliu de Codines, ha estat aprovat definitivament, seleccionant com a opció a desenvolupar la solució de recorregut 2, amb poc més de 4.000 metres de longitud i una pendent màxima del 7%. Aquesta opció és la que a la part sud del poble passa més allunyada i a la part oest passa entre les naus de la zona de les granges de Can Deu i el camí de Can Masclans, quedant així en aquest tram amagada a la població.

És el recorregut que també tindrà menys impacte de soroll perquè a la part oest, on podria quedar a la vora del poble, queda darrera de la carena del camí de can Masclans; i a la part  sud és l’opció més allunyada de Sant Feliu de Codines.

En el desenvolupament de l’estudi informatiu es tindrà en compte que durant el transcurs de les obres caldrà fer seguiment d’arqueologia a la zona d’expectativa arqueològica del camí de Can Bosch, s’aplicaran les mesures de seguretat establertes per la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament, es tindran en compte les consideracions fetes per l’Agència Catalana de l’Aigua, s’estudiarà la continuïtat dels camins de la Font del Cussonell i la millora de camins de can Masclans i zona de Can Bosc, segons les consideracions de l’Ajuntament.

De l’estudi informatiu es desprèn que serà una carretera de la xarxa comarcal que discorre per l'oest del nucli urbà, amb una longitud de 4 quilòmetres amb un carril per sentit de circulació, un d’addicional d’avançament per a trànsit lent a la pujada, amb rotondes a nivell i velocitat de projecte de 80 km/h. El cost de la variant està fixat en uns 24 milions d’euros aproximadament, l’opció més econòmica.

La nova via evitarà el trànsit de pas per l’interior del municipi, de manera que permetrà millorar la seguretat i la fluïdesa de la circulació en tot aquest àmbit.

Arxivat a: General, Notícies de la variant
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/01/2021 a les 21:25h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional