Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:06/06/2020

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Notícies > Durant el mes de juny participa a la campanya “Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir” i guanya premis

Durant el mes de juny participa a la campanya “Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir” i guanya premis

Presentació de la 5a Campanya de dinamització comercial Barris antics, el 3 de juny de 2015
Presentació de la 5a Campanya de dinamització comercial Barris antics, el 3 de juny de 2015
12/06/2015

Un total de 30 municipis catalans impulsen el mes de juny la 5a campanya de foment del comerç de proximitat en nuclis antics inclosos en el Programa de Barris, una iniciativa conjunta de dinamització comercial. Amb la campanya “Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir” podreu aconseguir experiències per diversos indrets de Catalunya: gastronomia, nits d'hotel, espectacles, esports, visites guiades, etc. i també a nivell local entrades pel concert de dissabte de Festa Major i un abonament a la piscina municipal.

Els establiments adherits reparteixen participacions per cada compra, amb el lema “Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir”. A Sant Feliu de Codines un total de 25 comerços i serveis participen en aquesta iniciativa:

Botiga infantil Ninus, Calçats Luke's, Can Basté, Carnisseria Ca la Rossa, Carnisseria can Garriga, Carnisseria Valentí, Desnivell, Floristeria l'Arcada, Forn el Racó, Forn Turón, Foto Madró, Graons roba infantil, L'Estanc, Lleteria El Villar, Modes Esly, Mònica Martínez Estilista, Motos Figueras, Papereria la Plaça, Pastisseria can Bosch, Peixateria Pesilmar, Pèl i plomes, Perruqueria Pas Estret, Restaurant tr3s tombs, Tecnologies Capdevila i Perruqueria Sara.

El sorteig es realitzarà el diumenge 28 de juny a les 13.00h a la plaça Josep Umbert Ventura, durant la 1a Fira de la Infància i Família.

La campanya “Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir” es durà a terme conjuntament amb els municipis següents: Artesa de Segre, Berga, Besalú, Calafell, Caldes de Montbui, Centelles, Cervera, El Vendrell, Figueres, Hostalric, La Bisbal d’Empordà, La Pobla de Segur, La Selva del Camp, L’Arboç, Llagostera, Lleida, Mediona, Mollerussa, Roda de Ter, Sant Feliu de Codines, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Pere de Torelló, Sant Quintí de Mediona, Solsona, Torelló, Tortosa, Ulldecona, Valls, Vic, Vilanova del Camí; en total, trenta barris antics que tenen en marxa un Pla de Barris. Aquesta és la 5a experiència de treball conjunta entre municipis de les quatre províncies catalanes.

Dimecres 3 de juny es va presentar la 5a campanya de dinamització comercial a la sala de les cotxeres del Palau Robert de Barcelona. Hi van assistir el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Santi Vila; el secretari general de la Confederació de Comerç de Catalunya, Miquel Àngel Fraile; el president de PIMEC Comerç, Àlex Goñi, i altres personalitats i representants municipals.

Arxivat a: General, Notícies de Comerç
Darrera actualització d’aquest contingut: 05/06/2020 a les 12:57h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional