Es lliuren 6 premis als clients participants del sorteig "Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir" i a un establiment comercial

Dimecres, 1 de juliol de 2015 a les 00:00

Un total de 30 municipis catalans han impulsat el mes de juny la 5a campanya de foment del comerç de proximitat en nuclis antics inclosos en el Programa de Barris, una iniciativa conjunta de dinamització comercial. Amb la campanya “Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir” podreu aconseguir experiències per diversos indrets de Catalunya: gastronomia, nits d'hotel, espectacles, esports, visites guiades, etc. i també a nivell local entrades pel concert de dissabte de Festa Major i un abonament a la piscina municipal.

Els establiments locals adherits han repartit participacions per cada compra, amb el lema “Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir”. A Sant Feliu de Codines un total de 24 comerços i serveis han participat en aquesta iniciativa: Botiga infantil Ninus, Calçats Luke's, Can Basté, Carnisseria Ca la Rossa, Carnisseria can Garriga, Carnisseria Valentí, Desnivell, Floristeria l'Arcada, Forn el Racó, Forn Turón, Foto Madró, Graons roba infantil, L'Estanc, Lleteria El Villar, Modes Esly, Mònica Martínez Estilista, Motos Figueras, Papereria la Plaça, Pastisseria can Bosch, Peixateria Pesilmar, Pèl i plomes, Perruqueria Pas Estret, Restaurant tr3s tombs i Tecnologies Capdevila.

El sorteig es va realitzar el diumenge 28 de juny a la plaça Josep Umbert Ventura, durant la 1a Fira de la Infància i Família:

 

Núm. 1 - premiada: Maria Aranda  (entregat a la pastisseria Josep Bosch)

- Besalú: entrada al recinte de Besalú Medieval, cap de setmana 29 i 30 d’agost de 2015: visites guiades, espectacles, teatre, dinar...per a dues persones.
- Vic: activitat gastronòmica, entrada museu episcopal, entrada campanar romànic, visita guiada al centre històric...per a dues persones.
- Vilanova del Camí: caminada pel parc fluvial i zona dels esgavellats + un guia, dinar per a dues persones i dvd del municipi.
- Valls: visita guiada al campanar més alt de Catalunya, visita guiada al celler modernista de Nulles i un tast de vins Adernats, per a dues persones.
- Artesa de Segre: lot de productes, visita guiada al nucli antic, dinar i visita guiada a Seró espai transmissor, per a dues persones.

Aportació de l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines:

- 2 entrades pel concert de dissabte de la Festa Major 2015 amb l’orquestra “Montgrins”
- 1 abonament a la piscina municipal de Solanes


Núm. 2 - premiada: Roser Ayllon (entregat a Fleca pastisseria Turon)

- Caldes de Montbui: dinar, bany termal al safareig, visita guiada pel nucli antic, entrada al museu Thermalia i un lot de productes típics per a dues persones.
- Sant Hipòlit de Voltregà: dues entrades per gaudir d’una obra de teatre i un exemplar d’un llibre.
- Sant Quintí de Mediona: visita guiada pel municipi i voltants, esports d’aventura, dinar i una bossa de carquinyolis quintinencs per a dues persones.
- Ulldecona: visita guiada al museu natural de les oliveres mil·lenàries de l’Arión, visita guiada al castell medieval, dinar i visita guiada al conjunt rupestre “Abrics de l’Ermita”, Patrimoni Mundial de la Humanitat de la Unesco, per a dues persones.
- Cervera: visita guiada als monuments, visita a l’espai expositiu Marc Márquez, dinar i lot de productes locals per a dues persones.

+ 2 entrades pel concert de dissabte de la Festa Major 2015 amb l’orquestra “Montgrins”
+ 1 abonament a la piscina municipal de Solanes


Núm. 3 - premiada: Carme Plana (entregat al Forn del Racó)

- La Pobla de Segur: una nit d’hotel, un lot de productes locals, una visita guiada a la casa Mauri i una visita a la fàbrica de Licors Portet per a dues persones.
- Solsona: visita guiada pel nucli antic, catedral i el Pou de Gel, dinar, val per un producte típic de pastisseria i un joc de memòria de Solsona per a dues persones.
- Sant Pere de Torelló: esmorzar de forquilla al santuari de Bellmunt o dinar, per a dues persones i un lot d’embotits de Sant Pere.
- Centelles: esmorzar per a dues persones, una ampolla de ratafia embruixada i visita al mercat setmanal.
-    L’Arboç: visita guiada museu i palau d’estil neoàrab, lot de productes i dinar per a dues persones.

+ 2 entrades pel concert de dissabte de la Festa Major 2015 amb l’orquestra “Montgrins”
+ 1 abonament a la piscina municipal de Solanes


Núm. 4 – premiat: Joan Carles Serra (entregat a la pastisseria Josep Bosch)

- El Vendrell: aula aquàtica al port de Coma-ruga, snorkeling a la reserva marina de la Masia Blanca, visita a la vila Casals, visita guiada pel nucli històric i al Museu Deu i dinar per a dues persones.
- Sant Feliu de Codines: entrada al Cim d’Àligues, entrada a l’espai natural de Sant Miquel del Fai i entrada per a dues persones al museu Can Xifreda.
- Berga: visita guiada “Terra de càtars i templers – Queralt” i un lot de productes per a dues persones.
- La Bisbal d’Empordà: visita guiada pel nucli antic, visita guiada al castell palau, dinar i demostració de torn de ceràmica per a dues persones.
- Mollerussa: visita a l’espai cultural dels Canals d’Urgell, 20 € per a compres a la ciutat, dinar, visita al museu vestits de paper i visita a la fàbrica de Vinagres Badia.


Núm. 5 – premiada: Pilar Bancó (entregat a la perruqueria Sara)

- Figueres: visita guiada “La Figueres de Dalí” (inclou Museu Dalí), dinar i xec regal de 20 € per anar de compres. Per a dues persones.
- Torelló: visita guiada pel nucli antic, visita guiada al museu de la Torneria, dinar i sessió de clausura de la 33a edició Festival de Cinema de Muntanya. Per a dues persones.
- Lleida: dinar, targeta Emocity (ofereix importants visites, descomptes i gratuïtats en comerços, restaurants, monuments, oci...) i ruta en el trenet turístic. Per a dues persones.
- Llagostera: visita guiada al nucli antic durant la fira del Batre, lot de productes i esmorzar. Per a dues persones.
- Calafell: val per una estada de dos dies amb una nit d’hotel per a dues persones, amb diferents obsequis locals i visites culturals.

+ 2 entrades pel concert de dissabte de la Festa Major 2015 amb l’orquestra “Montgrins”
+ 1 abonament a la piscina municipal de Solanes


Núm. 6 – premiada: Neus Nuevo (entregat a can Basté)

- La Selva del Camp: nit d’allotjament i esmorzar en una casa rural, entrada en un spa i visita guiada al castell de Paborde. Per a dues persones.
- Mediona: visita guiada al Celler de Mas Rodó i tast de productes, visita a la cerveseria artesana “Agullons” i tast de productes, visita al castell i tast de productes i dinar. Per a dues persones.
- Tortosa: lot de productes típics, targeta “Tortosa card” (inclou entrada gratuïta a tots els espais visitables de la ciutat), dues entrades a escollir dels espectacles de la XX Festa del Renaixement.
- Hostalric: lot de productes locals, visita guiada al castell i al recinte medieval, tastet de plats cuinats. Per a dues persones.
- Roda de Ter: visita guiada per la ruta literària de Miquel Martí i Pol, exemplar de la guia i dinar. Per a dues persones.

+ 2 entrades pel concert de dissabte de la Festa Major 2015 amb l’orquestra “Montgrins”
+ 1 abonament a la piscina municipal de Solanes



Premi comerciant: Calçats Luke’s

Per gaudir el premi del municipi de Torelló: visita guiada pel nucli antic, visita guiada al museu de la Torneria, dinar i sessió de clausura de la 33a edició Festival de Cinema de Muntanya. Per a dues persones.

Darrera actualització: 26.03.2021 | 12:22

Enllaços