Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:06/06/2020

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Notícies > Un 3r Factory Shopping Night ambientat a Hollywood

Un 3r Factory Shopping Night ambientat a Hollywood

15/09/2015

Dissabte 12 de setembre, de 6 de la tarda fins a les 2 de la matinada, l'antiga fàbrica de Can Comas de Sant Feliu de Codines es va ambientar de Hollywood i es va poder viure una nit de festa i compres en un espai original i creatiu.

Els 23 establiments i serveis (comerços i bars-restaurants) adherits van oferir els últims productes de temporada i les novetats de la següent. Hi va haver dj i com a novetat un toro mecànic que va funcionar durant tres hores i va ser un èxit.

És una activitat de dinamització comercial, que l’Ajuntament ha organitzat per tercer any consecutiu amb el suport dels establiments adherits, la Diputació de Barcelona i l'ajut de Llei de Barris, sota la marca Codines Centre Comercial.

 

ESTABLIMENTS I SERVEIS PARTICIPANTS

Can Turret, Àpats Food, Bar La Manduca, Can Garriga, Mobles Vallcorba, Cotxes Carreras, Desnivell, El Celler del Tiet, Forn del Racó, Podòleg - Sergi Sánchez, Jordi Alcàntara Be different, L'Estanc, Foto Madró, Motos Palou, Novacadèmia, Olzet Montoro, Pastisseria Josep Bosch, Pèl i plomes, Pizza & gins, Restaurant Els Tr3s Tombs, Roba infantil Graons, M. Rosa Miralda, Xurreria.

Arxivat a: General, Notícies de Comerç
Darrera actualització d’aquest contingut: 06/06/2020 a les 11:55h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional