Pares, mares i infants han repintat els camins segurs aquest cap de setmana a Sant Feliu de Codines

Dilluns, 9 de novembre de 2015 a les 00:00

Pare, mares i infants del col·lectiu Xino-Xano, una secció del Centre Excursionista de Sant Feliu de Codines, han repintat diversos trams de camins segurs aquest cap de setmana del 7 i 8 de novembre. Amb aquesta activitat, emmarcada en la Setmana de la Mobilitat sostenible, han col·laborat a pintar rutes segures per anar a peu. 

Cada dimarts i divendres vine caminant a l'escola

El col·lectiu local Xino-Xano va iniciar a finals del curs 2012/2013 els Camins segurs escolars, un projecte que pretén que progressivament els nens i nenes puguin anar caminant a les escoles de manera autònoma i sense perill. Aquesta iniciativa s'ha reprès aquest curs 2015/2016 cada dimarts i divendres. Punt de sortida: Plaça Josep Umbert Ventura.

Cada divendres es compta amb l’acompanyament de pares, mares i col·laboradors per tal que els nens i nenes puguin anar a l’escola pels recorreguts establerts (els menors de 8 anys han d’anar acompanyats).

El col·lectiu Xino-Xano treballa pel foment de l’”anar a peu” i la transformació de l’espai urbà en un entorn amable i d’ús prioritari per les persones. Per això es prega als que accedeixen a les escoles en cotxe que intentin minimitzar l'ús del vehicle i evitar els camins per on es transita a peu.

Darrera actualització: 26.03.2021 | 12:29

Enllaços

Imatges