Nova revista "La Trivial", presentada a Sant Feliu de Codines el divendres 20 de novembre

Dimarts, 24 de novembre de 2015 a les 00:00

Divendres 20 de novembre es va presentar a la Biblioteca la nova revista "La Trivial", que segons els fundadors "és un projecte cultural que està dividit en quatre branques: programa de ràdio a Ona Codinenca (El Celler), el blog (www.latrivial.wordpress.com), una revista mensual sobre difusió cultural (La Trivial) i una revista trimestral sobre política (Léeme)".

Enric Parellada informa que "al blog publiquem tota mena d'articles de temàtiques properes a la Política, la Història, la Literatura, la Sociologia, l’Art, la Filosofia i l'Esport des d'una vessant teòrica. La intenció de cada publicació és fer més proper a la gent tots aquests temes a través de la lectura. A les revistes publiquem un recull d'alguns dels articles que es poden trobar al blog i també absolutament totes les entrevistes que poguem fer. Cada número el sotmetem a una minuciosa autocrítica per tal de que el pròxim número sigui més proper a la gent."

Si algú vol aconseguir un número imprès pot contactar a través de Twitter: @LaTriviale o a la pàgina de Facebook: Revista La Trivial.

Fa tant sols mig any que han nascut com a grup d'estudi i actualment ja han publicat 5 revistes mensuals i 1 revista trimestral. Aquest proper desembre sortirà La Trivial 6 i Léeme 2.

Qui estigui interessat a col·laborar publicant articles a "La Trivial" pot contactar amb els membres de la revista.

Darrera actualització: 26.03.2021 | 12:29

Enllaços

Imatges