Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:18/12/2018

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Notícies > El codinenc Josep Cassart va presentar el llibre "No ets de Sant Feliu de Codines si no..."

El codinenc Josep Cassart va presentar el llibre "No ets de Sant Feliu de Codines si no..."

13/09/2016

El codinenc Josep Cassart va presentar el llibre "No ets de Sant Feliu de Codines si no...", el dissabte 10 de setembre al vespre al Centre Cívic La Fonteta, en una sala de teatre plena. L'acte va comptar amb la presència de l'editor Jordi Guinart i del periodista Karles Torra.

El llibre està format per un recull de 30 històries d'humor i sàtira. En la primera part són històries "de cafè" que s'expliquen pel poble i que l'autor ha anat recollint de diverses fonts al  llarg de molts anys. També n'hi ha volgut afegir algunes dels seus anteriors llibres "Esquena d'Ase" i "Sanfaliu!".

En la segona part, sempre en clau d'humor, hi ha anècdotes viscudes amb els músics de l'anomenada "ona laietana", com son Sisa, Pau Riba, Gato Pérez, La Voss del Trópico, Tete Montoliu, amb qui Cassart va tractar a l'emblemàtic local Cep d'Or i posteriorment en la seva etapa com a responsable de comunicació i promoció discogràfica al conegut Zeleste de Barcelona (ara Razzmatazz).  

Autor:  Josep Cassart
Pròleg de Karles Torra periodista musical de La Vanguardia
Publicat per Raima Edicions
Portada a triar en 3 colors: gris, sèpia o blau
Pàgines: 140
Preu dia de la presentació: 10 euros.

Arxivat a: General
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/12/2018 a les 23:11h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional