Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:06/06/2020

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Notícies > Visita de l'Oficina Mòbil d’Informació al Consumidor, el dimecres 1 de febrer al matí a la plaça

Visita de l'Oficina Mòbil d’Informació al Consumidor, el dimecres 1 de febrer al matí a la plaça

30/01/2017

Dimecres 1 de febrer, de 10.30 a 13.00h, tècnics de la Diputació de Barcelona atendran als ciutadans en totes aquelles qüestions o dubtes relacionats en l’àmbit dels drets dels consumidors.

Els interessats podeu adreçar-vos a la plaça on hi haurà instal·lada una Oficina Mòbil d’Informació al Consumidor i preguntar tot allò referent a etiquetatge i garanties de productes, compra i lloguer d’habitatges, serveis bancaris, assegurances, compra-venda de vehicles, serveis post-venda, compres fora d’establiment, serveis turístics, entre d’altres.

L’Ajuntament de Sant Feliu està adherit al programa de l’Oficina Provincial d’Informació al Consumidor (OPIC) i per això es preveu la visita periòdica d’aquesta Oficina d’Informació al Consumidor que atén de manera personalitzada les qüestions relacionades amb l’àmbit de consum.

Els tècnics informen als consumidors i els assessoren sobre els seus drets i les vies establertes per resoldre els conflictes que se’'n derivin.

L’objectiu de l’OPIC és oferir una atenció personalitzada al ciutadà/na, donar resposta a les consultes dels ciutadans recollides en l’Oficina Provincial d’Informació al Consumidor, així com les trameses per l’Ajuntament mitjançant la bústia del consumidor.

 

Per a qualsevol reclamació o queixa de consum també us podeu adreçar a l'Oficina Comarcal d'Atenció al Consumidor (OCIC) de Granollers, ubicada al Consell Comarcal del Vallès Oriental.

OCIC Consell Comarcal del Vallès Oriental
C/ Miquel Ricomà, 46
08401 Granollers
Tel. 93 860 07 01

 

Arxivat a: General, Notícies de Comerç
Darrera actualització d’aquest contingut: 06/06/2020 a les 11:55h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional