Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:24/04/2018

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Notícies > La 4a Jornada de recerca i investigació "Els nostres científics" a Sant Feliu de Codines

La 4a Jornada de recerca i investigació "Els nostres científics" a Sant Feliu de Codines

13/02/2017

L'Ajuntament va organitzar divendres 10 de febrer la 4a Jornada “Els Nostres Científics” al Centre Cívic La Fonteta. Enguany s'ha comptat amb representants d'àmbits de la ciència i també de les humanitats. És una activitat organitzada amb la finalitat que els joves coneguin i s'apropin a la cultura i a diverses disciplines científiques amb especialistes del poble o que hi estiguin vinculats.

L’acte va consistir en una taula rodona i col·loqui, moderat per Josep Oller Rubert, amb la participació de:

- Xavier Àvila i Morera: Mestre, psicopedagog en "Societat digital" i doctor en educació per la Universitat Ramon Llull. Va treballar com a mestre a l’escola Projecte de Barcelona. Ha impartit cursos de formació de mestres a la Facultat Blanquerna. La tesi doctoral es va fonamentar en l’anàlisi de l’aprenentatge dels adolescents en el context de la societat digital actual.

- Romain Boyer: Estudis de violoncel a Toulouse (França). Cursos de perfeccionament amb Lluís Claret i Marçal Cervera. Des de l’any 1988 és primer violoncel a l’Orquestra Simfònica del Vallès. Professor de violoncel i música de cambra als Conservatoris de Barcelona i d’Igualada.

- Albert Petit i Vidal: Llicenciat en biologia per la Universitat de Barcelona, especialitzat en fauna salvatge. Ha realitzat diversos estudis sobre primats i va treballar a al secció de primats al Parc Zoològic de Barcelona.

- Marta Serra i Permanyer: Doctora arquitecta especialitzada en participació, espai públic i urbanisme ecològic. Professora associada a l’Escola d’Arquitectura del Vallès de la UPC. Amb diversos premis i beques internacionals, col·labora en diferents universitats estrangeres.

Els ponents convidats van explicar en què consisteixen les seves recerques actuals i les respectives trajectòries acadèmiques i professionals.


PROGRAMA: Divendres 10 de febrer de 2017

17.30 - 18.00h. Recepció i lliurament d’acreditacions.
18.00 - 18.05h. Inici de l’acte amb la regidora de Cultura, Esther Paracolls i Turigas.
18.05 - 18.50h. Explicació de l'activitat en què treballa cada ponent.
18.50 - 19.00h. Descans.
19.00 - 19.50h. Explicació de la trajectòria acadèmica i científica de cada ponent.
19.50 - 20.45h. Col·loqui.
20.45 - 21.00h. Clausura a càrrec del Sr. Lluís Baulenas i Cases, director general de Centres Públics del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

 

Arxius adjunts

Arxivat a: General
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/04/2018 a les 11:22h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional