Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:21/01/2019

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Notícies > L’alumnat de l’institut participa en un programa d’educació ambiental recollint anelles de plàstic

L’alumnat de l’institut participa en un programa d’educació ambiental recollint anelles de plàstic

28/02/2017

L’institut Manuel Carrasco i Formiguera de Sant Feliu de Codines s’ha adherit al programa d’educació ambiental L’Anella i ha engegat amb el seu alumnat una campanya de recollida selectiva d’anelles de plàstic, promoguda pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental.

S’han instal·lat durant tot el curs dos punts de recollida d’anelles, un a l’institut i un altre a l’Ajuntament. El centres escolars participants opten a guanyar un lot de material escolar, qui aconsegueixi més anelles de plàstic.

L’empresa ITW HI-Cone organitza des de fa 18 anys, amb el suport del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental i el Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya, el concurs Super Anella, que s'emmarca dins el programa d'educació ambiental anomenat l'Anella, que pretén fomentar el reciclatge de les anelles de plàstic que agrupen les llaunes de begudes, i consisteix a reunir el màxim nombre d'anelles, que posteriorment seran reciclades per l'empresa ITW Hi-Cone de la Garriga, dedicada a la seva fabricació.

A la foto, l'alcalde Pere Pladevall, el tutor i els alumnes recollint les anelles del punt de recollida de l'Ajuntament.

Arxivat a: General, Notícies d'Ensenyament, Notícies de Medi Ambient
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/01/2019 a les 18:55h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional