Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:18/06/2018

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Notícies > Últim espectacle del 7è Cicle de Teatre familiar amb "Cösmix", el dissabte 11 de març a la tarda

Últim espectacle del 7è Cicle de Teatre familiar amb "Cösmix", el dissabte 11 de març a la tarda

14/03/2017

Dissabte 11 de març va acabar el 7è Cicle de teatre familiar amb l'espectacle “Cösmix” de la Cia. Teatre mòbil, un espectacle amb molta diversió, màgia, coreografies i malabars, al Centre Cívic La Fonteta.

Sinopsi: "Dos viatgers infatigables, estranys i extravagants, arriben a l’escenari programats per fer riure. Com dos homes orquestra, despleguen les seves millors habilitats: fan música impossible, fan teatre reciclàssic, fan l’animal i fins i tot ens avancen el futur en viu i en directe! Cösmix, dos còmics de dimensions còsmiques i un mix de bogeria! Esteu preparats?"

Aquest cicle s'ha organitzat per l’ajuntament en col·laboració amb el Centre Cívic i l’Agrupació d’Entitats Rialles de Catalunya. Els espectacles han tingut lloc del mes de novembre 2016 al mes de març 2017.

Arxivat a: General
Darrera actualització d’aquest contingut: 15/06/2018 a les 12:40h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional