Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:18/06/2018

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Notícies > Activitats emmarcades en el Dia de les Dones 2017

Activitats emmarcades en el Dia de les Dones 2017

15/03/2017
El 8 de març es va commemorar el Dia Internacional de les Dones i a Sant Feliu de Codines es van organitzar diverses activitats la setmana passada.
 
El dimecres 8 de març es van passar durant la tarda documentals sobre les dones a la Biblioteca municipal Joan Petit i Aguilar amb el suport del Centre de Cultura de les Dones Francesca Bonnemaison de la Diputació de Barcelona: Para tod@s, Dones que donen, En quart grau, Un mateix origen i Passatgeres.
 
El divendres 10 de març la periodista de TV3 i escriptora Gemma Ruiz va presentar el seu llibre "Argelagues" a la Biblioteca, amb molta expectació i interès pel públic.
 
Sinopsi del llibre: "Narració que explica la vida de tres dones de diverses generacions al llarg del segle XX, entre Castellterçol i Sabadell, del Vallès rural al Vallès urbà. L’esforç per adaptar-se als efectes de la revolució del tèxtil, el pas de la vida a pagès a la vida als afores d’una ciutat en procés d’industrialització, i sobretot els canvis que es produeixen en la vida diària familiar. Els fets i les veus reivindiquen, per si mateixos, el paper de la dona en l’evolució de la societat catalana del segle XX."
 
Fins al 21 de març podeu visitar a la Biblioteca l'exposició "Els feminismes de Feminal", una mostra sobre la pionera revista catalana de principis del segle XX, emmarcada en el Dia Internacional de les Dones.
 

Arxius adjunts

Arxivat a: General
Darrera actualització d’aquest contingut: 15/06/2018 a les 12:40h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional