Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:23/05/2018

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Notícies > La xerrada "Educar sense cridar", organitzada pel Pla Educatiu d'Entorn

La xerrada "Educar sense cridar", organitzada pel Pla Educatiu d'Entorn

16/03/2017

El Pla Educatiu d'Entorn va organitzar la xerrada "Educar sense cridar", a càrrec d'Alba Castellví Miquel, sociòloga, mediadora i educadora, dimecres 15 de març a la tarda al Centre Cívic La Fonteta. Hi haurà servei gratuït de cangur.

Alba Castellví va estudiar Magisteri i Sociologia i està especialitzada en la gestió dialogada de conflictes. Ensenya la professió de la mediació en màsters i postgraus. Treballa pel Col·legi d'Advocats de Barcelona i pel Consell de l’Advocacia Catalana. Fa cursos per a pares i mares que incorporen tècniques de coaching per reconduir situacions conflictives, i col·labora en projectes d’escola de pares amb sessions on planteja formes concretes de procedir davant conductes inadequades.

El seu objectiu és "dotar les famílies d’eines per, entre altres coses, mantenir l’autoritat, educar per a la responsabilitat, acompanyar els fills en la recerca dels propis objectius i conviure-hi en pau quan són adolescents és una funció que tota societat hauria de poder fer".

Arxivat a: General
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/05/2018 a les 11:35h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional