Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:15/12/2018

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Notícies > Es recorda que no es pot fer foc del 15 de març al 15 d'octubre

Es recorda que no es pot fer foc del 15 de març al 15 d'octubre

28/03/2017

Com a mesures de prevenció d'incendis forestals, es recorda que del 15 de març fins el 15 d’octubre, en els terrenys forestals i dins la franja dels 500 m. que els envolta, tant si estan poblats d’espècies arbòries com si no, no estan permeses les següents activitats relacionades amb el foc: encendre foc per a qualsevol tipus d’activitat, llençar objectes encesos, llençar coets, globus, focs d’artifici o altres artefactes que continguin foc i utilitzar bufadors per soldar o similars que produeixin espurnes enceses.

En el cas que, per alguna raó sigui imprescindible fer foc, cal demanar una autorització a l’Ajuntament, autorització que serà confirmada o no pel Servei de Prevenció d’Incendis Forestals del Departament de Medi Ambient i Habitatge. La petició ha d’indicar el motiu pel qual s’ha de fer el foc i el lloc on s’ha de fer.

La persona que contravingui aquestes disposicions o qualsevol altra de les establertes en la normativa vigent sobre incendis forestals, està posant en greu perill la seguretat d’ella mateixa i de tots plegats.

Qualsevol persona que descobreixi l’existència o el començament d’un incendi ha de donar avís de manera immediata, trucant als telèfons: 112 d’Emergències o al 93 866 28 89 de la Policia Local.

En cas de greu incendi forestal, l’Ajuntament activarà el PAM (Pla d’Actuació Municipal)

 

Arxius adjunts

Arxivat a: General, Notícies de Medi Ambient
Darrera actualització d’aquest contingut: 14/12/2018 a les 21:44h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional