16 persones participen a la formació "Auxiliar de serveis", especialitat en consergeria i manteniments

Dimarts, 25 d'abril de 2017 a les 00:00

Ha començat la formació “Auxiliar de serveis”, especialitat en consergeria i manteniments amb un total de 16 participants. Aquest curs s'impartirà els dies 25, 26 i 28 d’abril, i el 2, 3, 5, 9 i 10 de maig, en horari de matins, un total de 25 hores. La formació està impartida per Novacadèmia i es centra en el manteniment d’espais exterior, interiors, l’atenció i el servei al públic i els temes d’aigua i electricitat.

Els objectius del curs són:

- Conèixer les principals responsabilitats d’un auxiliar de serveis i adquirir suficients coneixements teòrics sobre els diferents perfils.
- Identificar què cal saber en cada cas i practicar amb casos simulats els continguts teòrics per a comprovar que l’alumne ho entén i ho podria aplicar.
- Treballar la seva motivació per a ser capaç d’aprofundir pel seu compte en qualsevol de les posicions a partir dels coneixements bàsics adquirits a l’acció formativa.
- Identificar les competències que cal desenvolupar en cada posició i molt especialment en aquelles que estiguin relacionades amb el treball amb nens o persones grans.
- Oferir l’alumne la visió de l’empresa a l’actualitat pel què fa a la importància de les habilitats, el treball en equip, el sentit de la responsabilitat i l’adaptació als canvis, tenint en compte el perfil actual d’un auxiliar, on la polivalència és molt important.

Darrera actualització: 05.04.2021 | 10:39

Enllaços