Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:26/04/2018

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Notícies > L'institut M.Carrasco i Formiguera i l'escola Jaume Balmes van celebrar el 25 d'abril el Dia de l’Educació Física al Carrer

L'institut M.Carrasco i Formiguera i l'escola Jaume Balmes van celebrar el 25 d'abril el Dia de l’Educació Física al Carrer

27/04/2017

El dimarts 25 d’abril es va celebrar la 7a edició del Dia de l’Educació Física al Carrer. Ha estat la 2a ocasió en què Catalunya se suma a aquesta iniciativa sorgida del COLEF d’Astúries i que s’ha anat escampant per tot l’Estat. Un dels principals objectius de la jornada és posar de manifest la importància de la dedicació horària a l'assignatura d'educació física en el currículum educatiu. A més, també es pretén mostrar una Educació Física més actual: integradora, variada i divertida, i per això, en sintonia amb aquest objectiu, l’eslògan d’aquesta edició és “Surt i mostra’t com ets”.

L’institut Manuel Carrasco i Formiguera i l’escola Jaume Balmes es van sumar a la iniciativa. De 8.00 a 12.30h una quarantena d'alumnes de l’institut van ser a la plaça Josep Umbert Ventura i van fer joc adaptat a l’entorn. A la tarda una quinzena d’alumnes de l’Escola Jaume Balmes van jugar a jocs tradicionals a la plaça.

Arxivat a: General
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2018 a les 12:18h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional